10 FUN FACTS ABOUT ME - ROE DIARY

tumblr_nybu41zvMW1r9tciko1_500
Billede: Tumblr

1. På mine negle vil du altid finde farven Rouge Noir. Den farve er som tatoveret på min hånd.
Jeg husker ikke at have andre farver på end den. En blodrød, dyb farve på vej mod det sorte som altid matcher et glas rødvin. I en periode fik jeg lavet gellac mindst to gange månedligt. Hver eneste gang  den farve der utvivlsomt minder om Chanel’s velkendte Rouge Noir.
Min negledame var aldrig i tvivl, men spurgte alligevel inden, om ikke jeg skulle prøve en ny frisk farve, hun netop havde erhvervet sig. Svaret var altid det samme… Rouge noir.
Farven er ikke nem at ramme.
Det skal være perfekt mørkerød som til forveksling ligner sort fra en passende distance.
Jeg ejer intet andet lak end Rouge Noir og lakken er fastinventar i mit køleskab.
Ja, køleskab. I lågen ligger de, for varme giver neglelakken en skidt konsistens og resultatet bliver derfor klattet.2. Som regel er jeg fastbestemt på hvad jeg vil og ikke vil. En pæn måde at sige, at jeg er kontrolmenneske med maniske tendenser. I min verden er andres meninger forstyrende for min perfekte kontrolerede verden. Alt ville være bedre hvis bare jeg bestemte ikke?
Måske lidt overdrevet når det er sagt. Men jeg fortrækker at, det er mig der bestemmer farven på blomsterne til festen og ingen andre blander sig. Kontrol med lidt bedrevidenhed… Mine tætteste veninder kan nikke ja til dette.

3. Vanemenneske. Jeg er et vanemenneske uden lige. Mine morgenritualer er fast bestemt og intet skal komme i vejen for det. Efter en periode på godt et år, skifter jeg mit morgenritual ud. Det skal jo heller ikke blive for kedeligt. For det meste er det gode sunde vaner og ritualer, som ingen harme andre gør. Matcha drikker jeg hver morgen. Mest på grund af de gode antioxidanter og ikke så meget for smagens skyld. Alt hvad er grønt er sundt ikke? Mine helse-obsessions freaker min kæreste ud. Men det alt med god grund.
Hvorfor ikke spise sundt når man kan.

4. Kashmir er mit tempel. Morgen, dag og aften. Sometider endda i byen. En grå klassisk kashmir fungerer altid og ingen vil lægge mærke til, hvis du bruger den to dage i træk.

5. Hvordan kan folk holde ud at gå med mascara? Jeg har i meget lang tid undgået dét, som mange ikke ville være foruden. Af en eller anden grund formår jeg altid at tværre det ud og når klokken slår tolv, ligger det som poser under mine øjne. Har prøvet med vandfast, det fungerer bare ikke. Der er da heller ikke noget værre end at skulle vaske det af inden sengetid. Kun få gange bruger jeg det rent faktisk. Til arrangementer hvor, det næsten ville være uhøfligt at lade være. Dog glemmer jeg altid at tjekke mig selv i spejlet og ender med,  at ligne en, der skulle havde været hjemme for længst.

6. Jeg. Jeg er umådelig god til at starte en sætning med jeg. Mange gør det helt ubevidst, inklusivt jeg. Men det er bare en ucharmerende uvane, jeg må vende mig af med…

7. Sene nætter. Det er som om jeg først vågner, når natten og mørket falder på. Jeg elsker sene nattetimer. Der må da stå noget fornuftigt i mit stjernetegn om dette?

8. Blomster er mit svage punkt. Hvis du vil fortrylle mig i ekstase skal du købe mig blomster. Blomster i et rum er som fryd for øjet. Jeg drømmer stadig om den dag, hvor skal jeg eje en have så smuk som Marie Antoinette’s. Åh, hvor ville livet være nemmere, hvis bare jeg havde sådan én.

9. Kun den gave jeg køber til mig selv er den perfekte gave. Spørg min kæreste, mor og bror. Jeg er den sværeste at købe gaver til… Måske i hele universet!

10. Selvkritisk. Ligeså meget som jeg nyder at give komplimenter hader jeg min selvopfundne selvkrittiske sans. Åh hvor er det let at finde fejl…
Mine ”10 Fun facts…” er nok mere blevet til ”Find 10 fejl”.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*