7 ting der tænder mig af i hverdagen - ROE DIARY

709b69478487184a56ecf089433b4ea3

1. Overdimentionerede numser på Instagram. I må virkelig undskylde numse-piger!
Men mandag morgen vågner jeg, tjekker min Instagram og frem kommer der kæmpe numser på min skærm.
Numser i bedste Nicky Minaj og Kim Kardashian style skræmmer mig.
Numseimplantater og hvad der ellers hører med er virkelig noget jeg aldrig kommer til at forstå.
Siden hvornår er det blevet en trend, at diverse piger skal ligge deres kæmpenumser op på Instagram mandag morgen.
Der er jo kæmpe numser overalt på Instagram?

2. Vaskeanvisninger – I kampens hede står man og forsøger at komme det rigtige i vaskemaskinen ved, at kigge på vaskeanvisningen. 30 grader okay, tænker jeg og kommer bukserne i maskinen.
Efter vask hænger jeg så bukserne op og på overfladen er de er helt ru og pludselig 7 størrelser mindre… Hvad sker der?
Hvad jeg så erfarer i dag er, at hvis der blot er en lille sort streg under de 30 grader, betyder det at, de gerne må vaskes på 30 grader, men bare ikke i maskinen. Det skal i hvert fald vaskes på skånsomt program.
Helt seriøst? Hvem ser den streg og hvorfor en streg? Kunne man ikke lave nogle bedre anvisninger man forstår at skildre fra hinanden?

3. Apropos tøj – Tøj der på mystisk vis forsvinder og aldrig kommer tilbage. Et mysterie jeg aldrig bliver klog på.
Fra den ene dag til den anden er din yndlings t-shit pist væk. Hvem er den mystiske tøj tyv?

4. Strøget – Når Strøget spærres af selvudnævnte trafik-vidundere. Jeg bor lige rundt om hjørnet af Strøget og hvis jeg skal ud af døren, bliver jeg ofte nødt til at krydse strøget. For det første må man gerne krydse Strøget og for det andet er det tilladt at vente 2 sekunder på det, så andre kan komme forbi. Desuden er beboerkørsel tilladt ved Strøget. Skiltene står over alt! Det sætter virkelig mit pis i kog, når jeg bliver mødt med dræberøjne fra forbipasserende og shoppingglade ikke-indre-by beboere.
Det er virkelig dobbelmoralsk… Men okay! Alligevel. Hold lige tilbage når jeg kommer cyklende!

5. Afskallet eller ødelagt neglelak, aaahhh – Jeg behøver vidst ikke at sige mere…

6. Typen der synes alt er akavet. Get over it! Gør man ikke kun akavede siturationer akavede ved at nævne det?

7. Pakkepost – UPS manden tror at jeg er hjemme tirsdag formiddag 11.32. Fair nok, det kan han jo ikke vide, at jeg ikke er.
Han ligger en note i min postkasse om, at jeg ikke var hjemme og at han prøver igen i morgen.
At han så kommer samme tidspunkt næste dag med den samme note om, at jeg ikke var hjemme, er det jo nok fordi jeg ikke er hjemme klokken 11.32 om formiddagen. Hvad med at spørge hvornår jeg er hjemme, så de ikke kommer forgæves 3 dage i træk!

God weekend til alle der læser mig.
Smil til verden, så smiler den til dig!

 

SIGNATUR

 

Share

3 comments

  1. Hej Sophia. Har set du har skrevet meget om din Rouge Noir neglelak fra Chanel. Jeg har den også, og den er ligeledes min yndlings. Men jeg døjer meget med at den er sindssygt hurtig til at “falde af” og krakelere… Der går måske 1, maks 2 dage. Hvad gør du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*