Brows on fleek - SG wax correction - ROE DIARY

Untitled design-10AFFILIATE sarcee shirt RAIINE tassel bikini top NELLY

Jeg er rigtig øm overfor, hvem der må rette og farve mine bryn. Normalt retter jeg ikke meget selv, men besluttede mig alligevel for, at få dem lavet inden jeg tog afsted til Barcelona. Det viste sig at være en rigtig god ide!
Fik både farvet og rettet bryn samt farvet øjenvipper hos Seval Gurel Wax & Correction, som jeg hermed varmt kan anbefale! Ikke nok med hun er sød og dygtig, fik hun dem også farvet på en måde som gør, at hårene ser tættere ud og dermed mere fyldige. Min erfaring før hen med farvede bryn har ikke været helt fantastisk. Altså ikke dårlig, men resultatet har bare førhen ikke gjort nogen stor forskel.
Tjek hendes Instagram profil ud og se hvordan hun gør underværker. Det virker også selvom man ikke har store fyldige bryn naturligt!

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*