Curaprox - Black is white - ROE DIARY

curapox

Jeg har aldrig haft huller eller problemer med min tænder – Heldigvis! Tror jeg en gang som 5-årig fik smurt det der banan-cream på en tand. Men nej, ellers ikke. Dog må jeg være ærlig og indrømme at jeg gerne har lyst et glas rødvin til maden eller lidt røg i byen fredag aften… Ja, det er så dumt!
Rødvin, kaffe, te og nikotion er som bekendt ikke noget, der ligefrem giver kridt hvide bisser.
Har fået lov til at teste Curaprox som er en tandpasta der hjælper med, at give hvidere tænder.

”A smile is the best makeup a girl can wear”

Og det er så rigtigt. Et naturligt smil som kommer helt indefra er altid charmerende, men det hvide hollywood smil er det vi drømmer om, ikke? Black is White hedder tandpastaen jeg har fået lov til at teste og ja, den er sort!
Den indeholder aktivt kul som absorberer misfarvninger som følge af som sagt rødvin, kaffe, te og nikotin.
Tandpastaen indeholder med andre ord, 15.000 ppm hydrolapatit som ligger en beskyttende film på tænderne, der beskytter din emalje. Hydrolapatit har en helende og opbyggende effekt på nedbrudt emalje.
Den indeholder også enzymer der beskytter mod huller i tænderne og øger den naturlige spyt sekration.
Cyraprox kan altså bruges som almindelig tandpasta til hverdag og samtidig gøre dine tænder hvidere.

Mine egne erfaringer

Nu har jeg kun brugt den lidt under en uges tid… Man kan ikke se de store resultat endnu, men mine tænder er blevet en anelse hvidere. Man kan jo heller ikke forvente at det sker fra den ene dag til den anden, da det er meningen man bruger den hver dag.
Mht. den sorte farve skal man nok lige vende sig til det. Min kæreste syntes i hvert fald, at det så lidt sjovt ud første gang han så mig.  Jeg er helt sikker på, at det er bedere og billigere end en tandblegning.
Og til dem med plastik på tænderne med et brændende ønske om hvidere tænder, vil denne tandpasta være et oplagt valg.

Tandpastaen kan købes her

Dette er et sponsoreret indlæg

God forlænget weekend!

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*