Det skønne blå - ROE DIARY

 

image2-14

Her sidder jeg med næsen mod den absolut smukkeste udsigt.
På marmorklipperne sidder jeg topløs, tilfreds og med håb om en rigtig god tan på mine overstrålende hvide forlygter, alt imens jeg er omgivet af det skønne blå.
Min kæreste har selvfølgelig fundet sin indre barnlighed frem og hopper op og ned fra klipperne, mens jeg højest dypper en lilletå fra kanten, som en ægte diva. Må indrømme, at jeg er lidt af en tøsepige på det punkt. For der er godt nok laaangt ned og aaalt for store bølger. Jeg affinder mig bedst, på kanten hvorfra jeg kan råbe: ”Ikke længere ud, end til navlen!”.
Efter et par timer ved vandkanten, følger vi stigen op mod vores scooter hvor velduftende salvie gror.
Tror ikke, at jeg nogensinde vil ønske mig væk fra denne Ø.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

2 comments

  1. Sikke smukke billeder – postkortet inklusiv. Jeg er nysgerrig; hvad hedder Øen, I har været på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*