Quick guide to Barcelona

Dinner outfit – Back in Copenhagen

Untitled design-6

AFFILIATE clay t-shirt IRO laced leather trousers ISABEL MARANT X H&M
pumps ROBERTO FESTA

Jeg sidder pt. i nattøj med te og lidt ondt i hovedet og så er jeg forresten hjemvendt til kolde København fra Barcelona. Selvom det spanske var vidunderligt, er det nu også meget okay at vende hjem igen. Dels fordi jeg har savnet mit kæreste og fordi jeg i går var inviteret til den hyggeligste netværksmiddag arrangeret af Bloggers Delight. 
SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick guide to Barcelona