Everyday jewelry - Hoops from Hvisk - ROE DIARY

Billede 03-08-2016 18.22.21AFFILIATE earrings HVISK shirt AMERICAN VINTAGE

Står faktisk lige og steger fiskefrikadeller, mens kæresten er til fodbold.
Men det korte af det lange er, at jeg er blevet sindsygt glad for mine hoops fra Hvisk og de er faktisk de eneste guld smykker jeg ejer, udover mine øreringe fra Maria Black (se her).
De er gode til hverdag og hverken for store eller for små, for der kan faktisk ikke være
ret store øreringe på min meget lille øreflip. I hvert fald ikke nogle der vejer, så har for lang tid siden droppet idéen om, at ønske mig kæmpe diamant øreringe. Selvom det ikke ville gøre noget, hvis min kæreste kom hjem med sådan nogle en dag alligevel. Gad ellers også godt fylde flippen med hoops i alle mulige størrelser langs kanten. Men klassiske hoops som disse er også cool og underspillet.

Dette indlæg er sponsoreret af Hvisk

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*