Friday outfit - #9pr7years - ROE DIARY

4 comments

  1. Hej Sophia 🙂
    Jeg ville blot lige fortælle dig hvor mega god og i spirerende din blog har været på det sidste! Du har virkelig udviklet dig, og jeg er vild med det personlige touch der er i dine indlæg! Du gør det hele på din egen måde, og det er så troværdigt! Er vild med din stil, og er en fast følger både hr på bloggen og særligt også din Instagram, som jeg altid tyer til, hvis jeg har tøjkrise, haha. Den oser af inspiration, både til indretning og fashion. D er for vild! Du fortjener al credit for det du laver! Håber 2017 bliver DIT år!

    1. Hej Sofie! 🙂 Af hjertet tak for din varmende kommentar.
      Jeg har en meget travl hverdag ved siden af bloggen og bestræber mig på, at ligge så meget op jeg kan nå. Det er rart at vide, at jeg inspirerer dig. <3 Tusind tak! Knus

    1. De er faktisk ikke grå, men blå. Det er nogle jeans jeg købte sidste år i Zara. De burde gerne have nogle der ligner igen 🙂 Knus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*