FWSS coat - Summerhouse outfit - ROE DIARY

Untitled2

AFFILIATE COAT FWSS SIMILAR T-SHIRT HELMUT LANG
PIN STRIPED PANTS ROSEMUNDE SHOES ADIDAS ORIGINALS

Foråret er på vej, for i dag sad vi på terrassen i t-shirt. Min kæreste og jeg er taget i sommerhus, og det er så skønt at komme lidt væk fra København og finde ro. Vi har gået ture langs vandet og når solen er gået ned, tænder vi pejsen, hører jazz på dabradio og drikker tilpas meget rødvin. Vi er oppe nordpå og jeg har faktisk ikke været heroppe i nogle år, nok fordi jeg har haft travlt med livet derhjemme i København. Som barn tilbragte jeg mange somre heroppe. Det er så skønt at være tilbage og sjovt nok, bliver alt bare lidt mindre årene. Desuden har jeg endelig fundet mit nålestribede suit! Har drømt om det længe og endte med at finde det hos Rosemunde. Bliver desværre nok også nødt til at købe et i navy. Jeg håber i nyder påsken og foråret mens det er her!

SIGNATUR

Share

4 comments

    1. Hej Frederikke. Den kommer i butikkerne til sommer og er fra kollektionen Pre Fall 16 🙂
      I det nyeste indlæg har jeg linket til en ‘similar’, hvis du ikke kan vente 😉

      1. Tak for dit svar! Det er fedt, at du gider 🙂 Men jeg venter blot, den er nemlig såå fin(!) Har du fået den tidligere i forbindelse med et samarbejde eller, hvad er “anledningen”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*