Monday at work kind of outfit

HOME IS WHERE YOUR ART IS – Nye plakater til lejligheden

p2210739-redigeret

p2210894-redigeret

p2210898-redigeretp2210977-redigeretp2211069-redigeret

AFFILIATE  STYLING N1  ‘ink texture’ poster HERE  ‘black ink’ poster HERE
STYLING N2  ‘black stallion’ poster with horse HERE
STYLING N3  ‘cactus’ poster HERE

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF DESENIO

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ikke kan få nok af plakater.
Jeg har bare det ene problem, at jeg simpelthen ikke har nok vægge i lejligheden!

Vi bor i en lejlighed med originalt bindeværk, mursten samt væg paneler, som alt sammen er meget pænt… Men når det er sagt, så forhindrer det mig lidt i, at få plads til, at kunne hænge alle 12 plakater jeg ejer, op på væg…

Jeg ville egentlig også gerne eje dettemen må nok erkende, at jeg ikke har flere bare vægge i lejligheden haha…

Anyway, hvis du er plakat freak som jeg, så kan jeg helt klart anbefale Desenio, hvor plakaterne ovenfor er fra. De har et virkelig godt og stort udvalg, så sæt gerne lidt tid af til scrolle rundt.
Jeg har valgt med sortramme og passepatout. Jeg synes giver et eksklusivt look.

Det skal lige siges, at priserne på Desenio er meget overkommelige. Det er ikke nærheden af, at være lige så dyrt, som at få en rammemand til det.  I september sidste år købte jeg en sort/hvid plakat til min kæreste i Paris og fik den rammet ind herhjemme med passepartout. Jeg endte med at give over 1000 kr for det. Bare så I har lidt at sammenligne med, hvis ikke I har købt plakater før.

Frem til d. 23. Februar kan I bruge rabatkoden: SOPHIAROE
som giver 25% ved kassen (gælder alt undtagen deres exclusives, rammer, clips eller plakathængere) når I køber posters online.

God tirsdag aften

SIGNATUR

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday at work kind of outfit