Hundefeber og læder top - ROE DIARY

Untitled design-7AFFILIATE tortoiseshell sunglasses MANGO
leather top RAIINE pants RAIINE SIMILAR sandals ISABEL MARANT bag SIMILAR

Har fået totalt hundefeber og så meget lyst til at købe en selv. I går mødte jeg Freja’s hund og ååh hvor er den sød. Oliver og jeg passer selv hund i øjeblikket. Men man glemmer selvfølgelig også det arbejde der er, når man har en hvalp i huset.

Så er der lige en anden ting omkring feber. I går var vejret så skønt og varmt nok til, at jeg endelig kunne begive mig ud i bare arme. På vej hen for at møde Freja, støder jeg på 2 piger med pelse på. Den ene havde endda strik indenunder. Please tjek vejret inden I går ud af døren. Det har aldrig set godt ud, at gå i pels i Juli måned!

Håber I også nød det gode vejr i går!

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*