Hvisk promotion code and golden hoops - ROE DIARY

hviskAFFILIATE earrings HVISK

Jeg har netop modtaget de her virkelig fine og helt klassiske hoops fra Hvisk.
Hoops er altid en sikker vinder, som går både til hverdag og fest… De kan ikke noget specielt, men gør alligevel altid en kæmpe forskel. Som sagt har jeg nok ikke altid været så god til smykker. Har faktisk aldrig rigtig gidet gå med dem… Fik huller i ørene da jeg var 7, men besvimede altid, når jeg skulle skifte ørestikkerne ud. Så det siger sig selv hvorfor, jeg ikke har gået med øreringe siden. Er sindsygt bange for nåle men besvimer selvfølgelig ikke længere, når jeg skifter mine øreringe… Haha. Kun fornyligt begyndte jeg at købe smykker og det gør altså virkelig en forskel, især i hverdagen. Det er en nem måde at få et basic outfit til at se lidt mere spændende ud.
Hvisk har lavet mange fine hverdags smykker som også er til at betale.

Fra d. 17. Maj – 24. Maj kan i bruge rabatkoden ”roediary
som giver 20% på hele sortimentet når du køber hos Hvisk.
(10% på 14 karat)

Dette indlæg er sponsoreret

SIGNATUR

 

 

roe_sig
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*