Hvor er din cykelhjelm unge dame? - ROE DIARY

cykel

Billede 11-08-15 19.32.36

AFFILIATE: SWEATER AMERICAN VINTAGE TOP ISABEL MARANT
SKIRT ASOS SHOES ADIDAS (HERE)

I går fik jeg endelig min frihed tilbage, efter at havde været cykel-løs i alt for lang tid.
Ikke nok med en ny cykel, startede jeg også på arbejde. At slippe for bustider og forsinkede toge, er lidt af en befrielse. Efter som jeg er bosat i indre by, købte jeg en brugt cykel, for herinde deler vi åbentbart alle sammen cykler. Helt befriet trillede jeg på arbejde langs søerne, i mit eget tempo.
Men vejen dertil giver mig nerver på. Helt seriøst? Folk drøner afsted og fletter ind som det var på en motorvej. Har overvejet at anskaffe mig en cykelhjelm. Da jeg var yngre endte den altid i cykelkurven på vej til skole, så snart mor og far’s bekymrende blikke var ude af sigte. Så blev man ældre, klogere og så alligevel ikke. Min indre diva fortæller mig, at det vil ødelægge mit outfit og at det simpelthen vil være for pinligt at møde nogen. Kan en eller anden gøre cykelhjelmen trendy? Må nok indse at det bliver den aldrig… Også selvom nogle desperat har forsøgt med, at lave hjelme i denim, læder og hvad ved jeg.  Igår cyklede vi så ud i det blå for at se Zulu sommerbio og det var hyggeligt lige indtil, at vi havde spist al den medbragte pizza og solen gik ned. En mand havde valgt at medbringe sin egen stol og sad på den lige foran os. Altså endten tager man på campingferie eller i biografen.
Vi fik set en halv film og om ikke andet, fik vi en hyggelig cykeltur ud af det.
I morgen vil jeg endnu drøne afsted i al frihed og kør forsigtigt derude!

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

11 comments

  1. Ja man ser dum ud med cykelhjelm på – men hellere se dum ud end en hjerneskade eller i værste fald miste livet. For lige meget hvor forsigtig man selv er i trafikken, så er man aldrig sikret mod andre som måske kører knap så forsigtigt. Jeg vil,e ønske der var lovkrav om cykelhjelm ligesom at man skal have sikkerhedssele på når man kærer bil,

    1. Hej Tanja, Jeg er helt enig. Som altid er jeg meget forsigtig. Men! Som du skriver er man aldrig sikret mod andre, og det gælder også billister. Jeg fik et chok da jeg kom ud i morgentrafikken, da jeg er vokset op på villavej. Jeg må få skaffet mig en hjelm 😉

  2. I Aarhus kigger folk nærmest ned på dig, hvis du ikke har cykelhjelm på – så måske du bare skulle flytte til det jyske og være med på moden 😉

  3. Sad cykelkurven på da du købte den eller har du købt den efterfølgende? For den er nemlig mega fed og praktisk, leder selv efter sådan en nemlig i den farve som din har. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*