Jewellery from Hvisk - ROE DIARY

Untitled designAFFILIATE earrings HVISK

Afprøver lige esmaralda-looket med hoops i guld. Er ikke vandt til at gå med guld og store øreringe.
Hvad syntes I?
Hvisk laver mange smukke smykker i god kvalitet, som samtidig er til at betale.
Grunden til at priserne er gode er, at de sælger direkte og ikke i en detailhandel som ganger prisen 2-3 gange op. Der altid nogle led i kæden, der skal tjene lidt.
Fordi at smykkerne er til at betale, er der mulighed for at kunne style en masse smykker uden man skal slå helt hul på sparregrisen.
På Hvisk’s hjemmeside kan man også hente inspiration fra de forskellige stylister, de samarbejder med. Det er ikke altid nemt at vurdere størrelse og look udfra et fritskrabet produktbillede, trods produktbeskrivelse beskrivelse.
Det er rart faktisk at kunne se hvordan smykkerne kan styles og hvordan de ser ud på andre. Ligsom når jeg har noget på her på bloggen. Mine favorit styles er helt klart dem med farvede sten og perler, men det er selvfølgelig også lidt vovet af en, der ellers ikke går med smykker. Det er selvfølgelig ikke fordi, at jeg ikke kan lide smykker. Er bare ikke vant til at de er der. Har også sovet med fuldt smykke outfit på, et par gange de sidste par måneder. Den grønne sten kan du finde her og perle øreringen her.

Husk at fra d. 17. Maj – 24. Maj kan i bruge rabatkoden ”roediary
som giver 20% på hele sortimentet når du køber hos Hvisk.
(10% på 14 karat)

Der er også konkurrence på Instagram. Kommentér med link hvilke smykker fra Hvisk du ønsker dig og hvorfor du skal vinde.
Vinderen bliver fundet d. 2. Juni

Dette indlæg er sponsoreret

SIGNATUR

roe_sig
Share

14 comments

  1. Fantastisk smukke 😍! Det kunne jeg virkelig godt bruge her til de lyse sommeraftener! En sand drøm! Smuk smuk smuk ❤️😘

  2. Hvordan har du råd til at købe så mange ting? både lejlighed og dyrt tøj?? 🙂
    Hvad er dit arbejde evt.

    1. Hej Josefine, hmmm… det er et faktisk et svært spørgsmål at svare på. Jeg har lejlighed med min kæreste og vi har boet sammen, siden jeg var 18.
      Jeg er 20 nu og arbejder som PR & Social media assistent i et interiør firma. Håber det var svar nok 🙂

  3. De er så fantastisk smukke! Dem kunne jeg virkelig godt bruge her til de lyse sommernætter! En sand drøm! Smuk smuk smuk <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*