MAKE THE CUT - ROE DIARY

image

AFFILIATE LEATHER JACKET FWSS (SIMILART-SHIRT WEEKDAY

Jeg har længe overvejet at få mit hår klippet helt kort. Man bliver altid i tvivl og bange for, at man vil fortryde det. Det er som om man klipper lidt historie af og starter på en frisk, og hver vinter får jeg håret klippet. Men denne gang var det et lidt større cut. Anden juledag bad jeg min mor klippe det og der røg hele 15 cm! Det er jo også bare hår. Kan i lide min nye frisure?

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

 

Share

4 comments

  1. Det klæder dig virkelig godt. Hvornår købte du læderjakken? Hvad hedder modellen kan ikke finde den på nettet? – Line

    1. Hej Line. Mange tak! Skal nok lige vende mig til det 🙂 Købte læderjakken sidste år i Gossip i København. Modellen hedder ‘House of fire’. Er ikke sikker på at den stadig kan købes. Har lavet et link med et billigere alternativ 🙂

  2. Det kortere hår ser rigtig fint ud til! Men du kan også bære alt med sådan et kønt ansigt:-) Glædelig nytår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*