Når samvittigheden trykker - ROE DIARY

 

Skærmbillede 2015-06-29 kl. 21.09.09

AFFILIATE: JUMPSUIT MISSONI (SIMILAR)

Folk omkring mig fester stadig, alt imens jeg koncentrerer mig om hovedrengøring.
Ja, jeg kunne egentlig godt bruge en ordentlig rengøring og oprydning, af det efterhånden ophobede lager af alkohol i kroppen. Ikke kun har denne uge været festlig, men også med udsigt til mange tømmermænd på sofaen. Må indrømme, at jeg stadig er kvæstet efter utallige vodka-schweppes, øl og hvad der ellers kom indenbords. Helt elegant, har min uge op til ferien, bestået af selvopblandede herligheder og ikke-detox-agtig pizza. Dårlig samvittighed har der været nok af. Har hverken trænet eller brugt mit tunge hoved. Man kan kun håbe på, at dansen på bordene giver efter. De første vitaminer indtog jeg i Torvehallerne. Det forfriskende og farverige frugtbæger, finder du hos Fresh Market. Ligeså farverig kunne du finde mig, på bænken med aldeles god samvittighed.
Hovedrengøring done!
Buksedragten gav dog mindre god samvittighed, efter mit kort, måtte tvinges gennem dankortterminalen hos Lot #29. Og dog… Da jeg først kom hjem, åbnede posen og prøvede den på, virkede det slet ikke som en dårlig idé endda. Denne buksedragt kan jo bruges de næste mange solskinsdage og den klassiske zig-zag holder nok et par somre endnu.
Jeg glæder mig til en forhåbentlig afslappende ferie, væk fra fester, fuldhed og for mange bekymringer.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

 

 

 

 

Share

6 comments

      1. Hm, du kunne lave et indlæg hvor man kunne stille dig spørgsmål. Er meget inspireret af dig, og har set andre bloggere gøre lidt det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*