Ready, checked, go!

New In: Satin kitten-heel mules

no21-satin-kitten-heel-mules

AFFILIATE  satin kitten-heels N21

Efter jeg viste skoen første gang her, må jeg nok indrømme, at jeg blev forelsket i ideen om, at eje disse sko. Drømmen om at eje et par kitten heels, samtidig med, tidligere at have set dem med meget høj hæl, blev indfriet da jeg opdagede denne model. Altså skoen jeg havde luret på tidligere, bare med lav hæl. Jeg skyndte mig straks at købte dem på mobilen på vej til lufthavnen i Stockholm.

Jeg kan godt lide, at man både kan bruge dem som en pæn sommersandal og som et par høje sko til kjole eller fest.
I kan se dem på, i mit blogindlæg her.

SIGNATUR

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready, checked, go!