No more bikini days - Lace swimsuit - ROE DIARY

Untitled design-13AFFILIATE lace swimsuit BOOHOO

No more bikini days! Kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst havde en badedragt. Den var ganranteret rød og fra Speedo, som min Farmor nok mente var god og praktisk i svømmeren.
Købte badedragten allerede i vinters, så er ikke sikker på, om den er blevet udsolgt endnu.
Men sagen er, at jeg er sindsyg glad for badedragter, i hvert fald den jeg har købt. Godt nok bliver man ikke brun på maven, men ejer alligevel ikke en crop-top, så det kan jo være lige meget om den mave er brun! Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind for tiden.
I søndags var jeg så en tur i havet med heftige tømmermænd. Kan så varmt anbefales! Aaah det er så skønt og forfriskene med saltvand og bølger – også selvom det er midt i København.
Anyway – en badedragt er et rigtig godt køb ifølge mig. Bikini toppen falder ikke op når man hopper i (vi har alle oplevet noget akavet ala dét) og man skal ikke bekymre sig om sin mave nu er pæn efter den sjette kugle is.
Foreløbig har jeg og Oliver ingen ferieplaner, så jeg hopper i fra Holmen indtil nu, i min elskede badedragt. Håber i nød jeres søndag i godt selskab eller bare ude i solen.

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*