Nyt til badeværelset - ROE DIARY

spejl

En smut til Paris er ifølge min filosofi, ligmed et smut i en af de fine Aesop butikker. Selvom beauty brandet blev etableret i Melbourne, findes der i Paris adskillige butikker med et langt større udvalg end her hjemme. Et uundværligt produkt er deres Geranium body cleanser, som er en aromatisk sæbe til kroppen. Den skummer helt fantatisk. Den er god til alle hudtyper og indeholder geranium ekstrakt som renser uden at udtørre.  Alle Aesop’s produkter er plantebaseret og er derfor også uden parfume og parabener. Hvorfor parabenfri og plantebaseret? Alt hvad vi kommer på vores hud, trænger ind.
Jeg plejer at bruge den tommelfingerregel der hedder, at alt hvad du kommer udenpå, skal du også ville komme inden i. Ville du spise en ansigtscreme fuld af hormonforstyrrende parabener og parfume?
Ikke kun har jeg købt en bodycleanser, jeg har også fået fyldt mit lager af body lotion op fra Aesop.
Den hedder Rind Concentrate Body balm og er med appelsin- og citronskal og grapefrugt. Og nej, den er ikke til appelsinhud.
Selvom jeg nok ikke ‘må’, bruger jeg den fra hoved til tå. Nok fordi det er nemmest og hurtigst om morgenen. Den er også perfekt til rejser med sol, da den indeholder Aloe vera og Gulerod ekstrakt, som modvirker og hjælper forbrændt hud. Ikke kun er produkterne ret så fantastiske til krop og hud, de fryder selvfølgelig også mit badeværelse.

Aesop forhandles i Holly Golightly.
Hårbørsten fra Mason Pearson kan købes her.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*