Postkort: Fremkaldte minder - ROE DIARY

postkort

 

Postkort er somregel altid forsinkede eller aldrig skrevet. Man tager afsted med en tanke om, at denne ferie får man skrevet det postkort, til de gamle, man har glemt alle de andre år. Alligevel ender man med at vende hjem, kun med den gode intention og halv dårlig samvittighed over, at man ikke lige havde brugt en halv times tid, på det skide postkort.
Så her er mit forsinkede postkort!
På ferien medbragte jeg et engangskamera. Det er ikke alle steder helt billigt at få fremkaldt. Men når jeg sidder med ‘rigtige’ billeder i hånden, er de helt uerstattelige. Spændingen ved at åbne konvolutterne helt uvidende om, hvordan billederne er blevet, er uden tvivl ventetiden værd.
Vi havde en del besvær med at finde flybilletter, da det kun er muligt at sejle til øen med færge, der selvfølgelig kun går få gange i døgnet. Billetterne til Athen(Piraeus), hvorfra færgen går, fandt vi i sidste øjeblik på Momondo og lejlighed lejede vi på Airbnb.
Det var selvfølgelig ikke helt billigt i sidste øjeblik, men vi var fastbesluttet på at skulle afsted. Udover den manglende brødkniv køkkenskuffen, manglede vi absolut ingenting. Vores oplevelse med Airbnb er rigtig god, og kan sagtens anbefale det til dem, der ikke har fået vovet sig ud på de kanter.
Ønsker jer de bedste ferier fremover.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

(Dette indlæg indeholder affiliate)

Share

2 comments

    1. Hej Asta,

      Vi boede i byen Vathi, som ligger langs kysten. Virkelig vikelig skøn by! Vi havde lejet et hus af en arkitekt ud til vandet.
      Det er bedst at leje en scooter på øen, da selve ”byen” ligger på den anden side af øen. Men hvis du har planer om ferie på Sifnos, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Det kan være jeg kan give nogle god råd med på vejen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*