Snoozer-livet - ROE DIARY

tumblr_nmk7xw60mv1qcdg4no1_500Billede: Tumblr

På bloggen har her været lidt stille. Det har min hverdag til gengæld ikke været. Derfor sidder jeg her ved tastaturet og niver mig selv lidt i armen for, at fortælle lidt igen.
Ni skønne dage i Paris blev efterfulgt af weekend i London. Jeg havde to dage ind i mellem, hvilket jo ikke gjorde det særligt svært at pakke. Med mig til London tog jeg selvsamme kuffert direkte med, til selvsamme lufthavn, bare med en anden destination på boardingpasset. I London fik jeg så heller ikke brugt hele den garderobe, jeg uden tøven, mente jeg ville få brug for.
Lørdag morgen, altså det jeg kalder nat, ringede den første alarm 05.15.
Den nåede knapt nok at forpine mine drømme, før jeg helt automatisk trykkede på snooze. Snooze er den funktion, som burde forbydes på alle B-menneskers telefon. At tro man kan få mere søvn på de 10 minutter der varer kortest på dagen, er en kæmpe fejl!
Den forbandede snooze funktion gjorde, at jeg fik ‘snydt’ tiden med en ekstra time under dynen. Med et sæt vågner jeg, vækker min kæreste og en time efter, kunne man se to trætte hoveder komme gående i et foruroligende rask tempo op mod metrostationen. Den ene med hele garderoben under bare én arm.
Så praktisk indstillet som jeg nu er, har jeg hjemmefra tjekket tidspunktet hvor metroen stopper på Nørreport og ender i lufthavnen. Dog undgår jeg at se, med utroligt småt, at metroen kører med ændret køreplan, på grund af metrobyggeri. Den eneste udvej, med håb om at nå vores fly er, at må vi tage en taxa. Og taxaerne er slet ikke lette at få fat i på Nørreport station, blandt fulde og fjollede mennesker.
Konkurrencen var hård, men i det mindste var vores poser ikke fulde af bræk og BigMac, denne tidlige morgen.

Forfulgt af tiden fik vi alligevel møvet os ind i flyet og fik en rigtig god tur til London.
Jeg vil nok forevigt været snoozerens bedste ven og bruge ti minutter hver morgen på sengekanten på, at tænke over hvor træt jeg er.
Snooze sæsonen er for alvor gået igang og at lade snooze knappen være, er én ting, jeg vil forbedre mig på at lade være med, før mørke vintermorgener for alvor bliver en realitet.
Rigtig gode morgener til os der hellere vil gå i vinterhi.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*