Sponsoreret video // Gina tricot x Say lou lou - ROE DIARY

Gina-Tricot-Say-Blue

Sayblue

Say Blue er navnet på efterårets denim kollektion fra Gina Tricot. Rå denim er kombineret med bløde toner fra 70’erne, som især ses i de ikoniske bootcut jeans ovenfor. Udover en kollektion med romantisk vemod og moderne snit, er det også en kollektion lavet i samarbejde med den svensk-australske pop-duo Say Lou Lou, bestående af tvillingerne Miranda Kilbey og Elektra Kilbey, der blandt andet har lavet editorials for ingen andre end Vogue og Elle.

Ud over smukke ansigter har duoen stået for melankolske toner og Gina Tricot for skønne klæder. Sammen har de kreeret og produceret et covernummer af Bobby Vintons ”Blue on Blue” i en musikvideo med ønsket om, at kombinere denim og musik.
Det der gør musikvideoen helt speciel er, at videoen er interaktiv og derfor kan man navigere 360º rundt, hvis du enten bruger Crome eller er på mobilen.
Forskellige kærlighedshistorier er skjult i videoen og de vil blive vist afhængigt af, hvor du navigerer hen.

Personligt syntes jeg at highstreet brands har gjort det ualmindelig godt i denne sæson. På mandag når weekenden har lagt sig, vil jeg trodse min mandags træthed og gå ned og kigge på Nora skjorten i sort imiteret ruskind. Den er en personlig favorit sammen med Anna tørklædet.
Både ruskind og denim er en af de store tendenser denne sæson, for ikke at nævne bukser med vidde eller bootcut jeans.

Få mere at vide om samarbejdet på Gina Tricots hjemmeside
hvor du også kan se kollektionen Say Blue.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED GINA TRICOT

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*