Test: Braun Silk épil 9 - ROE DIARY

testbraun2

 

Selvom kulden trænger på og de lette sommerkjoler lægges bagerst i skabet er der ingen grund til ikke at pleje hud og krop.
Vi kender alle den klassiske skraber som hurtigt skal udskiftes, fordi bladet bliver sløvt og den kedelige omgang skal gentages igen og igen. Jeg har været så heldig at teste Silk-épil 9 og Face 80 fra Braun og jeg har især været begejstret for Silk-épil 9, da den fjerner selv de mindste hår og giver glatte ben i op til 4 uger! Den er meget anvendelig og er ledningsfri.
Den kan derfor bruges i badet og tåler at komme under vand. Sidst nævnte giver anledning til, at fortælle om min smertetærskel som i den grad er blevet sat på prøve. Hårfjerning ved roden er aldrig smertefrit. I starten blev jeg nok mest skræmt af lyden men da jeg ellers igang skulle jeg nok bare vende mig til det. For at lette lidt af smerten er det en god ide at gøre det i badekaret eller under løbende varmt vand, sådan at dine porrer og hårsække åbnes. Det gør det lang mindre smertefrit og helt udholdeligt. Faktisk vender din hud og hårsække sig også til hårfjerningsmetoden, så jo længere tid du har brugt den, jo mindre vil det gøre ondt.  Ved hårfjerning bruger jeg min body salt skrub fra Tromborg som indeholder mineraler og essentielle olier, den giver et endnu blødere resultat.
Til ansigtet har jeg testet Face 80 fra Braun. Det er en elektisk ansigtsbørste som renser i dybden og fjerner make-up samt urenheder. Den renser faktisk op i 6x bedre end manuel rengøring af huden. Tildels er min hud blevet blødere og fri fra urenheder. Men det er også blevet lidt nemmere at rense huden, de sene aftener, hvor make-up fjerning er en kamp.
Til børsten bruger jeg min exfoliate cleanser fra Sukí. Det er en skrubbe mousse som skummer godt og fjerner døde hudceller.
Børsten sørger for at rense moussen bliver fordelt og huden skrubbet i roterende bevægelser. Du behøver ikke bruge den længere et et minutstid, før din hud er renset. I forhold til at fjerne øjenmakeup bruger jeg ikke mascara.
Så hvis du gør er den nok ikke så god at bruge til den slags.
Alt i alt går mine beauty rutiner lidt hurtigere og resultatet er bestemt pengene værd.

Braun Silk épil 9 og Face 80 kan købes her og her.
Sukí exfoliate foaming cleanser her og Tromborg body salt skrub her.

Dette indlæg indeholder affiliate.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

 

Share

2 comments

  1. Er det et bord eller hvad er det, som ligger dine ting ligger på? Elsker den grønne marmor!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*