Time to escape - ROE DIARY

image1(2)

image1(1)

Hverdagen står stille og klokken er for alvor slået ferietid. Uret stilles en time frem og dagene føles pludselig kortere. Jeg vågner helt af mig selv klokken 8 om morgenen (Hvorfor kan jeg ikke det derhjemme?!) uden problemer, nok fordi der er udsigt til endnu en god dag.
En normal døgnrytme er nu etableret (Halleluja!) og jeg klager ikke.
Her på Sifnos fryder vi os i ferie og ikke mindst tid. Vi har massere af tid! Et smut væk fra storbyen, har aldrig føltes så godt. Ferie må virkelig være den bedste kur, mod alt ondt.

Øen er smukkere end smuk og kan varmt anbefales. Jeg gentager: Varmt!
Måske er det på grund af krisen at her ingen turister er i sigte. Eller måske er det i virkeligheden fordi, at Bravo Tours ikke sender hold af leverpostejs-danskere herned. Selvfølgelig er her turister. Men det er de lokale der styrer øen.
Næsten uspoleret ligger vi på stranden og kommer oftest hjem, med sand i navlen. Er det ikke livet? Dog er alle råd om skygge, solhat og solcreme glemt for længst. Det kan godt være at vi har været lidt overmodige med henblik på solfaktor, men farven er her!

Maverne fylder vi gerne op med græske godter, gerne i form af gyros (se Instagram). Dog er de ikke særlig bikinikrops-venlige. Men helt ærligt, vi er jo også på ferie. Er det ikke altid den gode undskyldning?
Har egentlig droppet at løbe på denne ferie.
Vejene gør de ikke meget ud af og svedet drypper alligevel ned af panden. Ja, helt af sig selv…
Løbeturene lader jeg ligge og det er også helt fint.
Gyros på den lokale er altså et must og det er Sifnos for den sags skyld også. Generelt er alt lokalt charmerende, og jeg tilbringer gerne en sommer eller to igen her på øen.

Læsetip: Great Escapes Meditteranean, Taschen.

Jeg er tømt for tanker og trætheden trænger på.

De bedste hilsner

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 12.08.06

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*