Weekend uniformen - ROE DIARY

Untitled-design-9-e1470424149332-680x450

AFFILIATE pyjama shirt ZARA STUDIO SIMILAR pants RAIINE bracelet MARIA BLACK

Jeg har overhoved ingen planer denne weekend og det er første gang i meget lang tid.
Da jeg kom fra arbejde spænede jeg hjem på cyklen og skynde mig at hoppe ind i bruseren, for
at tage et langt varmt bad, som jeg havde set frem til længe!
Min weekend uniform består først og fremmest af, hvad der lige ligger fremme eller noget der er comfy.
I dag har jeg min silke pyjamas skjorte på.
Min kæreste havde først købt en til mig, da jeg en gang i starten af året var i Stockholm hvor jeg så den første gang hænge i butikken. Desværre røg den en tur i vaskemaskinen i kampen hede som jeg siger…
Silke kan jo som bekendt ikke tåle at komme i vaskemaskinen! Så den jeg fik af min kæreste, blev lige en størrelse mindre. Da jeg var i Barcelona her i Juli (læs guide her) blev jeg nødt til, at købe en magen til.
Så åndsvagt at der nu hænger to i min klædeskab. Kunne ikke lade vær, for det er en af de bedste køb jeg har gjort. Den er desværre udsolgt i Zara og efter som I har efterspurgt den, har jeg nu fundet et link, til en der er langt billigere og magen til.
Håber I nyder weekenden!

 

SIGNATUR

Share

6 comments

  1. Hej Sophia! Det er en rigtig lækker blog du har og jeg synes især at din æstetik er helt i top 🙂 Jeg kan dog ikke lade være med at lægge mærke til at du laver nogle gennemgående grammatiske fejl med sammensatte ord. Du kan meget hurtigt få styr på hvordan at dette skal gøres på http://sproget.dk/raad-og-regler/typiske-problemer/et-eller-flere-ord .Jeg håber ikke at du synes denne kommentar er provokerende eller at den gør dig ked af det, for det er IKKE meningen (og slet bare min kommentar hvis du synes). Din blog har bare så meget potentiale og jeg glæder mig til at læse mere 🙂 Bedste hilsner fra Rosa

    1. Hej Rosa! Først om fremmest tusind tak 🙂 Jeg er simpelthen så elendig til grammatik og kommasætning. Det må jeg øve på!
      Mine indlæg er som regel skrevet i hast og kan sagtens se det ødelægger indlægget. Tak for din ærlige kommentar 🙂 Den sætter jeg pris på. Fremover skal jeg nok læse dem lidt mere igennem før jeg udgiver 😉 Knus og god weekend

      1. Velbekomme. Jeg har selv haft de samme problemer om sådan noget og bliver mange gange i tvivl når jeg skriver. Men jeg vil gerne sige igen at din æstetiske sans og stil er virkelig inspirerende og god – og det er jo heldigvis en ret vigtig faktor i dette tilfælde. Rigtig god weekend til dig også.

  2. LOVE PJ’s. Bought 3 the last month, can’t get enough. Check out For Restless Sleepless pj’s, love them all! Behond amazing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*