All white - Graduation guide - ROE DIARY
Untitled #100

AFFILIATE 1. top ISABEL MARANT ÉTOILE  2. skirt NEO NOIR  3. panel biker jacket DAGMAR
4. t-shirt ENVII 5. pleated skirt ZARA 6. white shirt RAIINE 7. pinstripes pants ROSEMUNDE
8. off-shoulder top H&M  9. satin shorts H&M 10. blazer ZARA 11. pants ENVII

Mange efterspurgte et indlæg og shoppeguide med outfits til studentertiden. Det føles som om det er evighedder siden, men det er faktisk kun et år siden, at jeg selv afsluttede gymnasiet og husker tiden som en af de absolut bedste.
Et af de første indlæg jeg skrev her på bloggen hedder ‘huelivet‘ og kan læses her.  Underligt at læse igen!

Jeg var en af de sidste der blev student, så jeg måtte undvære en del af mine venners receptioner eller gå alt for tidligt hjem fra festerne.
Egentlig tænkte jeg ikke ret meget over hvad jeg skulle have på, for jeg havde mine eksaminer og andre sjove ting i tankerne.
Jeg havde dagen forinden dimensionen og vognturen været til havefest hos min veninde. På dagen vågnede jeg alt for sent, selvom jeg var gået hjem fra festen tidligt. Måtte hoppe i det tøj der lå nærmest sengekanten og skynde mig afsted i en Uber mod skolen. Det resulterede i et overhoved ikke gennemtænkt outfit. På vognturen havde jeg mine Rick Owens sneakers på… De er meget sarte og lavet af ruskind. Jeg gætter på, at de havde det ligeså dårligt dagen efter, som jeg selv havde.

I spurgte hvad man kunne ønske sig. Mit bedste råd vil være, at ønske sig en rejse for livet eller noget godt klassisk design.
Jeg fik det her Adnet spejl fra Gubi af mine forældre. Jeg var allerede flyttet hjemmefra i slutningen af 2.G, men selvom du ikke er flyttet hjemmefra endnu, synes jeg det er en god idé at ønske sig et godt stykke design der holder. Det bliver man så glad for, når man ikke bor hjemme længere.

Anyway, vognturen er det fedeste! Og til den er der er mange pæne og praktiske sæt fra Neo Noir her, som også er til at betale.
Stort held og lykke til alle der skal op til det grønne bord og videre i vognen!

SIGNATUR

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*