french pharmacy musthaves - ROE DIARY

På billedet ses (affiliate): Vitaviva kosttilskud, Aesop, Oribe, Marvis & Egyptian Magic

When in Paris… Please make sure you buy the following items before you leave!

BIAFINE

Når jeg i Paris køber jeg altid en tube Biafine med hjem, da dens helende effekt på forbrændninger og
sår er uundværlig specielt, hvis du står meget i køkkenet eller daser den dagen lang på stranden.
Biafine kan købes i håndkøb på alle apoteker og er et musthave i medicinskabet.

BIODERMA SENSIBIO H2O

I de franske apoteker kan du altid købe to for under 20€ (prisen afhænger af område og apotek)
og den famøse franske rensevand er blevet fast inventar på mit badeværelse og er sindsygt effektiv.
Selvom prisen er anderledes herhjemme og det stadig et must-buy, da den med sikkerhed er alle penge værd.
Den har for mig været uundværlig siden første gang jeg prøvede den.
Må nok indrømme at jeg ikke altid har været den bedste til at fjerne makeup
inden sengetid. Men seriøst! Den her fjerne alt, inkl. øjenmakeup på 2 sekunder og samtidig er den blid og udtørrer ikke. Den franske rensevand sælges på verdensplan hvert femte sekund (måtte jeg læse mig til på Costume) og det siger jo også lidt om produktet. Giv den ene til din veninde, hvis du virkelig vil gøre hende en tjeneste.
Ingen hvide håndklæder med makeup rester og mascara der bare ikke vil af.

AVENÉ

Jeg elsker generelt alle produkter fra Avené. Om vinteren bruger jeg deres klassiske Cold Cream, da den fugter godt. I perioder med urenhud bruger jeg Triacneal Expert som er en dybdevirkende ansigtscreme til uren eller betændt hud. Spørg på apoteket hvilket produkt der passer til din hud.

KLORANE OATMILK DRYSHAMPOO

Klorane’s tørshampoo giver desværre ikke så meget volume, men den virker til gengæld
mod fedtet hovedbund og efterlader ikke håret ”syntetisk”.
Deres almindelige shampooer er bestemt også anbefalingsværdige.

HOMÉODENT TOOTHPASTE

Den bedste for bisserne. Jeg er nok lidt en freak når det kommer til tandpasta og derfor køber jeg altid Homéodent tandpasta med hjem.  Den er homøopatisk, uden parabener og helt naturlig. Jeg er ikke tandlæge, så anbefaler i slår den op på nettet og læser lidt mere om den. Men ved den indeholder homøopatisk plantemedicin og smager godt.

EMBRYOLISSE 24-HOUR MIRACLE CREAM

Som dagcream, natcream eller primer før makeup. Den er fed, effektfuld og pakket med shea butter og aloe vera.
Absolut et must-buy hvis du står og overvejer, at købe en ny ansigtscreme.

Tip: undgå apoteker i nærheden af turistattraktioner eller i dyrere områder.
Priserne er eksempel billigere i Marais end i det første arrondissement ved Louvre.

roe_sig
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*