Q & A - jule makeup med VERO MODA - ROE DIARY

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF VERO MODA

#01 VIDEO OUTFIT  Striped shirt – Style number: 10167828 // Leather pants (SIMILAR) – Style number: 10159416

Jeg vil lige nævne at nogen af de valgte items jeg har på i videoerne ikke forhandles online, men de kan fås i butikkerne.

Det er tredje søndag i advent og jeg har lavet min første Q & A med Astrid på Youtube med Vero Moda.
I dag handler det om hvilken make-up der er passende, til de forskellige arrangementer op til jul.

Som I nok allerede har lagt mærke til, elsker jeg rød læbestift.
Dog har jeg det kun på, når jeg skal noget særligt. For hvornår er rød læbestift egentlig passende?
En mørkerød læbestift kan godt virke lidt voldsomt, når man bare skal til æbleskiver med sin familie. Men det siger jo nok lidt sig selv…
I hvert fald ville jeg sætte håret op. For desuden elsker bestemødre når man har sat håret op! …Og så ville jeg gemme den røde læbestift til drinks med pigerne eller julefrokost med vennerne.

Mange spurgte i Q & A hvilken make-up der er passende juleaften. Først og fremmest kommer det jo an på alder og hvad man er vant til at bruge. Personligt har jeg ingen makeup på, da jeg elsker at være afslappet når jeg er sammen med min familie.
Hvis man gerne vil lægge en naturlig makeup, for ikke at skræmme din bedstemor eller familie fra vid og sans, kan man nøjes med lidt creme blush, mascara og læbepomade. Det giver et frisk og naturligt look, som man aldrig går galt i byen med.

Til nytår kan man derimod gå all in. Det gør jeg! En gang købte jeg en sort øjenskygge med grøn glimmer, hvilket var ret festligt og sidste år havde jeg min knald røde læbestift på, som resulterede i, at min kæreste havde adskillige kyssemærker i ansigtet og næsten knald røde læber… Rød læbestift er bestemt ikke kyssevenlig, men til gengæld behøver man heller ikke ret meget mere for et festligt look, når bare den er på.

Husk at der igen denne søndag er en Holiday Treat fra VERO MODA. Denne treat vil blive afsløret på veromoda.com kl.12.00, så hold øje med hjemmesiden (Du vil helst sikkert ikke misse dette tilbud!) Og husk at dette tilbud kun gælder i dag søndag d.11/12 – Go go go.

Ha en skøn tredje søndag i advent!

VERO MODA ON YOUTUBE  follow link here
ASTRID OLSEN ON YOUTUBE follow link here

Denne video er sponsoreret i samarbejde med Vero Moda og indeholder affiliate links

 

 

roe_sig
Share

8 comments

 1. Du ser super skarp ud som altid, søde Sophia. Altid en fornøjelse at læse/se dine indlæg!
  Hvad hedder den læbestift, du har på?
  Glædelig 3. advent. 🙂

 2. Hej søde Sophia 🙂
  Jeg har først lige opdaget din gode blog – efter at have set dig på Astrids kanal, og vil bare lige rose dig for nogle hyggelige videoer med Astrid, og for at have en super inspirerende blog!
  Og så blev jeg lige nysgerrig på, hvor gammel du egentlig er? <3
  Knus en læser

  1. Hej Luna 🙂 Tak for din søde kommentar. Dejlig du følger med 🙂 Jeg fylder 21 til Marts. Kh Sophia

 3. Hej Sophia, hvad farve samt mærke er din røde læbestift?
  Vil desuden også spørge hvilken neglelak du har på i videoen, den er så fin..?
  Det er vildt fedt du har lavet det her collab med Astrid, har altid fulgt hende, men er blevet fast læser på din blog efterfølgende! Du er super inspirerende, og elsker at du er så nede på jorden i videoerne! Super sejt at du er så cool med det, når det ikke er “det du gør” ellers. Din blog skal du dog blive ved med, den er helt fantastisk! Tak for den og dig 🙂

  1. Hej Julie! 🙂 Læbestiften jeg har på er ‘Matte Diva’ fra MAC. Neglene har jeg fået lavet hos en negledame. Men farven Rouge Noir fra Chanel minder om den, og Essie har og lavet en ligende (Kan desværre ikke huske navn). Er glad for du synes det er en fedt collab, syntes nemlig det var lidt svært at lave video 🙂 Tusind tak for de mange varmende ord! Knus Sophia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*