Vestiaire Collective lancerer i Scandinavien - Extend your classics - ROE DIARY

Untitledvestiaire

Photo source The Coveteur / Tumblr

Hvis ikke du kender Vestiaire Collective, skal du kende det nu.
Ledte længe efter mine Isabel Marant skind bukser med snørre (se her) uden held.
Søgte i månedsvis på Trendsales efter dem min størrelse. Jeg vidste egentlig godt at Vestiaire Collective eksisterede, men havde dog aldrig tænkt, at det var der jeg skulle lede.
Jeg fandt jeg dem til sidst og bestilte dem hjem.
For at sammenligne med noget man kender, minder det til forveksling utrolig meget om vores danske Trendsales. Forskellen ligger dog i, at udvalget af varer er uendeligt. Både nyt, vintage og unikke items bliver uploaded hver dag. Søger du en bestemt Chanel taske der er udgået eller bare den jakke du aldrig fik købt, vil du med sikkerhed finde den dér.
Når du vil bestille eller sende et bud på den varer du søger, har du en direkte dialog med sælger ligsom på Trendsales. Når prisen er fundet og betalingen er godkendt, sender sælgeren den solgte vare til Vestiaire kontoret, som forresten ligger i Paris, hvor det hele startede i Oktober 2009. Herefter kvalitetskontrollerer de varen og tjekker ægtheden for dig. Som de selv skriver i en seddel vedlagt, at de kun sælger varer, de selv elsker. Det er klart at fragtentiden er forlænget og muligheden for, at mødes med sælger ikke er der, men til gengæld er det meget professionelt og sikkert at handle der.

Jeg glæder mig fordi, at den 23. Juni lancerer de i Scandinavien. I den anledning vil en pop-up shop samtidig lanceres med alle nordiske bloggere du allerede kender som Pernille Teisbæk, Celine Aagaard og Marie Hindkær og de vil feature deres yndlings styles fra egen private kollektion.

Over 25.000 items er hver uge uploaded til Vestiaire Collective og 70% bliver godkendt af kvalitets teamet.
Du vil med sikkerhed forelske dig! Go and get the Chanel you deserve! Haha…

Vestiaire Collective kan du besøge her.

SIGNATUR

Share

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*