Weekend i Stockholm - Summerburst 2016 - ROE DIARY

Untitled design-3Untitled design-6Untitled design-9Untitled design-4
Som i nok kan se, havde jeg og Freja en fantastisk weekend i Stockholm med Polaroid Eyewear.
Vi ankom fredag og checkede ind på Story Hotel, som er super lækkert. Vi troede helt bestemt at vi skulle skynde os og gjorde os straks klar på hotelværelset. Tingene gik faktisk lidt skævt fra start. Er ikke vandt til at pakke til håndbagage, så jeg var lidt en idiot at medbringe min Biafine creme og Bioderma i kufferten. Av, gjorde så ondt at aflevere. Mig som ellers har rejst 8 gange det seneste år… følte mig så dum ikke at have tænkt over det eller tjekket billetten ordentligt.
Heldigvis var vi i god tid, så der var absolut ikke stress!

Dagen forinden havde jeg købt en oplader i Tiger. Freja kommenterer så på hotelværelse inden vi skal afsted til middag, om ikke det er en forkert oplader? Finder ud af jeg har købt en oplader til en iPhone 4. Hvad sker der lige for det. Er der overhoved nogle der stadig har en 4? Så havde altså købt og medbragt en vintage oplader. Øv!
Da vi endelig er klar og vi kommer ud fra hotellet, venter vi på de andre som bare ikke kommer.
Det går op for os, at vi er kommet en time for tidligt. Men det gjorde os ikke noget, for vi gik en tur i smukke Stockholm langs kanalen og hyggede os.

Da vi endelig mødtes med de andre, gik vi op på en meget smuk tagterrasse, hvor drinks og frokost blev serveret.
Vi havde ikke det gode vejr med fra København, men det gjorde ikke noget, for Freja og jeg har det altid sjovt og de andre var skønne at være sammen med.
Efter frokost kørte vi på Summerburst festivalen, som forresten også er i Båstad. Havde allerede set det på Snapchat ugerne inden, så vi glædede os. Som sagt var vejret ikke med os, men Kygo spillede skønne toner og vi dansede bare i vores regnslag, som lå klar da vi kom.

Vi tog hjem til hotellet lidt våde, men i rigtig godt humør. Vi tog et varmt bad, fik en drink i baren og fik noget at spise.
Herefter tog vi i byen og havde det virkelig sjovt (Se billeder på Freja’s blog her) og rød læbestift var konstant kværet ud på Freja’s kinder. I bliver virkelig nødt til at se billederne… Freja har kun lagt billeder ud hvor jeg smiler. Så det er vel et godt tegn!

Vi tog hjem om lørdagen, men desværre var flyet aflyst pga. en flystrække. Vi endte i et tog, trætte men meget tilfredse med en utrolig sjov og skøn weekend med Polaroid Eyewear og Patriksson Communication.

SIGNATUR

 

Share

7 comments

  1. Dit hår er så flot, især når du har det “redt” tilbage – som på det sidste billede til venstre. Tænkte på om du kunne fortælle mig hvilke produkter du bruger, for at få det til at blive tilbage (hvis du bruger nogle)? Tak.

    Og forresten, du er smuk og yderst rar at følge!

  2. Kan du ikke lave et indlæg om hvordan det var at på øregård, hvordan du synes osv – dit gynmasie liv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*